onsdag 6 maj 2009

En intensiv vecka

Sitter på tåg igen. Ska inte säga att jag njuter av att åka tåg. Tycker det är ganska trist och denna gång finns det inte ens en restaurangvagn att fördriva tiden i. Det positiva är att man får tid över och med modern teknik kan man ju jobba undan lite. Sitter och tänker på veckan som har gått, mycket har hänt och jag känner tacksamhet för det vi får vara med om. Tänker på att vår Mcklubb med Conny Hasselgren i spetsen fick sitta i morronsoffan i SVT . Conny gjorde det fantastiskt bra, fick möjlighet att ostört berätta om Jesus manifestationen och deras engagemang under den. Det blev också möjlighet för Conny till att få berätta om sin tro rakt in i svenskens vardagsrum. Vi är så tacksamma över det som händer genom MCklubben.

Tänker vidare på vårt Valborgsmässofriande med ca 200 besökare. Många från vår församling var engagerade under den kvällen och gjorde ett fantastiskt arbete. Så roligt att märka att en hel del av besökare under kvällen var sådana som vanligtvis inte besöker vår kyrka. Ett stort tack till alla som gjorde den kvällen så härlig.

Sedan hade vi en dags vila innan det var dags för avtackning av Gösta, vår vaktmästare på Björkenäsgården. Pär och Mats var värdar för kvällen och såg till att kvällen blev så bra och trevlig. Inte lätt att hålla ihop en sådan kväll men de gjorde det med bravur.

Tanken går vidare till söndagens möte och stannar på dramat som några ungdomar gjorde, Johanna och Anna som stod för sången. Det var 2 höjdarínslag i Gudstjänsten.
Igår var det dags för tisdax och solglimtarna igen. Jag är full av beundran för alla ledare som tisdag efter tisdag lägger så mycket tid på vår barn och ungdomsverksamhet. Dessa är verkliga hjältar som utför ett fantastiskt viktigt arbete i vår församling

Idag är det avslutning för dagledigträffarna ute på Björkenäs. Tänker på vilken kontakt yta som dessa samlingar är och vilket fantastiskt jobb som många av de äldre lägger ner för at få detta att fungera på det eminenta sätt som det gör.

Jag är så stolt och tacksam för allt som sker i vår församling, detta var bara ett axplock av allt det som händer i församlingen. Det är inte allt som syns i offentligetens ljus men allt som görs märks, känns och gör skillnad.Jag hoppas att alla som är med i vår församling förstår hur viktiga de är och hur mycket deras insatser betyder för att Odensbacken ska få se vem Jesus är.

Inga kommentarer: