lördag 23 maj 2009

Praktiska pastorer

Så har det än en gång gått upp för mig. Jag är inte praktiskt lagd. Den påminnelsen kommer med jämna mellanrum, dess emellan så hinner jag förtränga det.

Idag var det dags igen. Den kära Skodan Felicia, vår andra bil, har fått för sig att krångla. Vi har bytt generator för att den ska må bättre. Idag skulle jag ladda batteriet i den för att den skulle vara klar till besiktningen. Då får bilskrället för sig att här ska minsann inte öppnas någon motorhuv inte. På intet sätt gick Skodan med på att låta huven öppnas. Argare och argare blev jag men Skodan var omutlig. Det slutade med att moder natur lät himlen öppna sig så att jag var tvungen att ge upp för våta regndroppars skull, det var nog tur för Skodan...

Vet inte vad jag ska ta mig till, det är tänkt att besikta skrället på tisdag morgon men utan ström i batteriet och utan att jag kan ladda det på grund av den eländes huven så ser det mörkt ut.
Enda trösten i det hela är att jag vet att jag är i gott sällskap, de allra flesta pastorer begåvades inte med den praktiska gåvan. Det är så gott som ingen tröst men lite plåster på såren ger det i alla fall för mitt stukade självförtroende.

Har du någon idé så hör gärna av dig, det är en god gärning innan jag helt bryter ihop:-).

1 kommentar:

HORA DA BENÇÃO sa...

Dear Pastor (a) Come to communicate with us, Pastor Ali, go; http://ibdbrasil.blogspot.com,