torsdag 12 juni 2008

Körresa


Helgen som gått var vi iväg på en kör helg med Can't Stop! Nu kanske du undrar vad Can't Stop är för något. Can't Stop är vår kör i pingstkyrkan Odensbacken som leds av Stephan Berg. Kören har funnit drygt ett år och repertoaren består mest av Country Gospel.
I helgen som var befann vi oss i Stockholmstrakten. På Söndagförmiddag var vi i Pingstkyrkan, Södertälje och på kvällen i Pingstkyrkan , Tumba. Vi hade fantastiskt roligt i kören och de som var på mötet berättade att de var berörda på djupet. Det känns så skönt när det vi som kör drömmer om blir verklighet. Vår bön är att det inte bara ska vara bra sång och musik utan att Gud ska röra vid människors liv.
Det var så roligt att vara på turné med kören. Vi längtar redan nu till nästa resa. Som tur är dröjer det inte så länge. Vi kommer att finnas med under Segersjödagarna och Kanalfestivalen här i Odensbacken. Lite längre fram i höst så åker vi till Pingstkyrkan i Katrineholm, Norrköping och Linköping. Blir du sugen på ett besök så hör gärna av dig till mig. Titta in på vår hemsida http://www.odensbacken.pingst.se/ så får du mer information om detta.

Inga kommentarer: