måndag 23 juni 2008

Dagen efter Nyhem

Måndagen efter Nyhemsveckan brukar vara lite speciell och inte heller denna är ett undantag. Det tar en stund innan kroppen har aklimatiserats efter en vecka i husvagn, möten i ett kallt och fuktigt tält med fantastiskt obekväma bänkar, gemensamma toalettter och en väderlek som inte skämmer bort en med för mycket sol & värme.
Bortsett från detta har Nyhemsveckan i år varit ett lyft tycker jag. Att Pelle Hörnmark, Niclas Piensoho och Paul Scanlon delade på huvudundervisningen under veckan var en femetta. De kompletterade varandra på ett suveränt sätt. Undervisningen kändes relevant och utmanande. Jonathan Lund med lovsångskör gjorde ett utomordentligt bra jobb under hela veckan. Att Nyhem i år erbjöd särskilda ledarseminarier under eftermiddagarna var ett riktigt bra initiativ, hoppas att det blir något som återkommer.
Det som känns skönt att veta när man tänker på nästa års Nyhemsvecka är att tältmötes eran äntligen är slut. I höst startar nämligen bygget av kombinerad konferens och sporthall på Nyhemsområdet!!! Detta är fantastiskt och inte en dag för tidigt. Jag ser verkligen framemot att få komma till Nyhem-09 och slippa frysa, träsmak (våga inte ta med träbänkarna in i den ny hallen!) och andas damm från gruset i tältet.


Tack Nyhem för en välsignad vecka!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Kul med fler kristna på den här bloggen! Gud välsigne dig och varmt lycka till med din blogg... Tony

Pastor Lasse sa...

Tjena Roger!

Kul att du bloggar.

Själv har jag ett litet (frivilligt) bloggstopp över sommaren men räknar med att komma tillbaka efter semestern!

Nyhem 09 kommer bli kanon!