måndag 22 september 2008

Vilken helg!!!

Min och Bellas helg startade med kalas på fredagskvällen hos Blellas syster Rosita i Norrköping. Trevlig kväll med god mat och skön gemenskap. Skönt att ibland få möta släktingar, blir inte så ofta men roligt när det händer.
Resten av helgen var vi på turné med vår kör Can't Stop. Fantastiskt roligt att få vara ute och sjunga tillsammans. Vi har väldigt roligt i kören och det bästa är att vi upplever att Gud välsignar genom vår kör!
Lördag eftermiddag åkte vi till Katrineholm för att sjunga . Det var kulturnatta i Katrineholm men trots detta var det ca 80 som lyssnade på oss. Så härligt med all uppmuntran som vi fick efteråt där människor berättade att de hade blivit berörda av sång och vittnesbörd.



Söndag förmiddag så hade vi möte i Bellas hemförsamling, Pingstkyrkan Norrköping. Dagen startade tidigt, kl 08 var musiker och ljudansvariga på plats. Lite trötta var vi alla men Sven-Inge hade en tuffare morgon än oss andra. Mc Donalds i Norrköping där han njöt av en hamburgare på lördagskvällen såg till att han blev matförgiftad. Det var ingen pigg Sven-Inge som mötte oss den morgonen. Men han är en sann viking så med blåbärsoppa och förbön stod han pall hela dagen.

Vi kände en väldig uppskattning från mötesbesökarna i Norrköping. Gud rörde vid människor och vi känner oss ödmjukt tacksamma för att han använder oss.
Efter en fantastikt god middag i pingstkyrkan styrde vi kosan mot Linköping och Pingstkyrkan där.


Nu började vi känna oss lite slitna och trötta men vi lyckades att hitta energi en gång till och hade en härlig kväll tillsammans med Linköpingsfolket.

Känlsan som finns nu på måndagen är en väldig stolthet över vår församling och vår kör. Gud har lagt så många skatter i vår församling, det ska bli väldigt intressant att se vad han har för tankar för oss framöver. Vi ber en gång till, "Gud låt oss få vara ett redskap till att du ska kunna röra vid Odensbacken och vårt land".

Inga kommentarer: